Prenumerata.lt
Registruotis naujiems vartotojams Registruotis naujiems vartotojams
pamiršai slaptažodį?
2018 Sausio 23
  Dovanų kuponai  
  AKCIJOS  
  Prenumerata užsienyje  
  DUK  
Nauji leidiniai
Dovanok prenumeratą
Leidinių tipai
Žurnalai
Laikraščiai
Elektroniniai leidiniai
Kiti leidiniai
Leidinių temos
-Visos temos-
Auto ir moto
Ekologija
Ekonomika, finansai
Fotografija
Gamta, gyvūnai
Grožis, mada
Interjeras, dizainas, statyba, architektūra
Jaunimui
Kelionės, geografija
Komiksai
Kompiuterija
Kryžiažodžiai
Maistas
Mokslas, technologijos
Moterims
Muzika
Psichologija
Rankdarbiai
Sodas, daržas
Sportas
Sveikata
Šeimai
Užsienietiški
Vaikams
Verslas, teisė, ekonomika
Visuomeniniai, politiniai
Vyrams
Žūklė, medžioklė
TOP 10
1. Vakaro žinios (fiziniams asmenims)
2. Iliustruotoji istorija
3. Penki
4. Naminukas
5. National Geographic Lietuva
6. NG Kids
7. Moters savaitgalis
8. Ar žinai, kad?
9. Savaitė. Namie ir sode
10. SAVAITĖ (miestų gyventojams)
Pavasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Pavasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Pirmasis metų numeris - tai lyg sankryža tarp to, kas vyko pernai, ir šių metų prognozių.


Užbaigdami 2016-uosius ir lyg dėdami tašką ant „i", pirmoje šio leidinio publikacijoje pristatome legendinį Alainą Passard'ą, restoranų „Oskarais" vadinamų „San Pellegrino" apdovanojimų renginyje, kasmet surikiuojančiame geriausių pasaulio restoranų 50-uką, pernai įvertintą ir pagerbtą „Už gyvenimo pasiekimus". Jis - virtuvės šefas iš pašaukimo, dar 2001 m. iš valgiaraščio visiškai išbraukęs raudoną mėsą ir nuolat stebinantis pasaulį neįtikėtinais, neišsenkančiais daržovių patiekalais ir... nenaudojantis šaldytuvo.


Gėrimų skiltyje rasite net kelias publikacijas, apibendrinančias praeitų metų padėtį vyno pasaulyje: vynai.com komanda pristato 30, jų nuomone, geriausio vyno pavyzdžių, pasirodžiusių prekybos lentynose 2016 m., o straipsnyje „Viskas apie 2016 vyno metus Lietuvoje" - vynininko entuziasto pasvarstymai apie politiką, kainodarą, pasiūlą ir paklausą... 2016-ieji - vyno pasauliui buvo išties išskirtiniai!


Na, o į 2017-uosius įžengiame su autoritetingos Niujorko bendrovės „Baum + White" prognozėmis. Ši 1970-aisiais įkurta JAV įmonė pasaulyje vertinama kaip viena profesionaliausių maisto ekspertų komandų. Kas mūsų laukia 2017-aisiais? Atsakymą rasite straipsnyje „2017-ųjų gastronomijos mados". O ką prognozuoja Lietuvos profesionalai? Šio numerio pašnekovė - Honorata Lyndo, viena geriausių mūsų šalies virtuvės šefių, pernai su kolegomis iš pasaulinės kulinarijos olimpiados „IKA / Culinary Olympics" Lietuvai parvežusi auksą. Tendencijas vainikuoja mūsų žurnalistės įspūdžiai iš kasmetinės „Ambiente" parodos. Jos straipsnyje - žymiausių pasaulio indų gamintojų naujieji kūriniai.


Taigi, Jūsų laukia daugiau kaip 100 puslapių apie stalo kultūrą! Versdami puslapį po puslapio susipažinsite su kokybiškais ir stilingais produktais, naujienomis. Savo srities profesionalų parengti straipsniai padės išsirinkti geriausią paslaugą iš visų siūlomų ir patirti vartojimo malonumą. Žurnale pristatomos iškiliosios Lietuvos ir pasaulio asmenybės, jų gyvenimo ir vartojimo filosofija, ekspertų ir rinkos lyderių nuomonės, žymiausių profesionalų komentarai, padedantys ugdyti aukštesnę vartojimo kultūrą.


Skanaus skaitymo!


GERO SKONIO komanda


 

Prenumeruok dabar
Žiemos Šventinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Rudeninis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Vasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Gero skonio vasaros numeryje – Geriausių Lietuvos restoranų sąrašas!
"Geras skonis" pavasario numeryje skaitykite:

Apie mus

Reklama

Taisyklės

Neradote leidinio?

Kontaktai

Atsiskaitymo būdai

Kaip užsisakyti?