Prenumerata.lt
Registruotis naujiems vartotojams Registruotis naujiems vartotojams
pamiršai slaptažodį?
2018 Balandžio 19
  Dovanų kuponai  
  AKCIJOS  
  Prenumerata užsienyje  
  DUK  
Nauji leidiniai
Dovanok prenumeratą
Leidinių tipai
Žurnalai
Laikraščiai
Elektroniniai leidiniai
Kiti leidiniai
Leidinių temos
-Visos temos-
Auto ir moto
Ekologija
Ekonomika, finansai
Fotografija
Gamta, gyvūnai
Grožis, mada
Interjeras, dizainas, statyba, architektūra
Jaunimui
Kelionės, geografija
Komiksai
Kompiuterija
Kryžiažodžiai
Maistas
Mokslas, technologijos
Moterims
Muzika
Psichologija
Rankdarbiai
Sodas, daržas
Sportas
Sveikata
Šeimai
Užsienietiški
Vaikams
Verslas, teisė, ekonomika
Visuomeniniai, politiniai
Vyrams
Žūklė, medžioklė
TOP 10
1. Vakaro žinios (fiziniams asmenims)
2. Iliustruotoji istorija
3. Penki
4. Naminukas
5. National Geographic Lietuva
6. NG Kids
7. Moters savaitgalis
8. Ar žinai, kad?
9. Savaitė. Namie ir sode
10. SAVAITĖ (miestų gyventojams)
Rudeninis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Rudeninis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Rudeninis numeris subūrė gausų pašnekovų būrį, čia jie dosniai dalinasi savo patirtimi, profesinėmis žiniomis ir ateities įžvalgomis. Skanaus skaitymo!


Vieno geriausių Lietuvos šefų, Liutauro Čepracko, ko gero, pristatyti nereikia: jis baigė pasaulinio garso kulinarines studijas, patirties sėmėsi „Michelin" žvaigždutėmis įvertintuose Ispanijos restoranuose. Energija trykštantis virtuvės meistras vieną po kito kuria projektus: „Gastronomika", „Meat Steak House", „Ramenas ir pagaliukai"... O šiais metais Gero maisto akademija, kuriai priklauso per šimtą profesionalų, Liutauro Čepracko kulinarinį loftą „Gastronomika" paskelbė geriausiu Lietuvos restoranu. Straipsnyje „Geriausias tarp geriausių" Liutauras pasakoja apie savo kelionę į geriausiųjų Olimpą.


Mėgstate Tailando virtuvę? Planuojate susikrauti atostogų lagaminą ir apsilankyti Bankoke? Puiku! Jūsų dėmesiui straipsnis „Tailando virtuvės ambasadorius". Jame tailandietiškos virtuvės ambasadorius šefas McDangas dalijasi savo žiniomis ir populiariais receptais.


Su didžiuliu malonumu vėl kalbame apie lietuvišką virtuvę. Straipsnio „Grąžinti pagarbą lietuviškam stalui" pašnekovas - restorano „Sweet Root" vadovas Sigitas Žemaitis. Su juo kalbamės apie naują projektą - knygą „Proud of Lithuania. A Fairytale by Sweet Root", kuria siekiama grąžinti pagarbą lietuviškam stalui, o pirmiausia - lietuviškam ingredientui, nuo kurio viskas ir prasideda.


Dar viena mūsų pašnekovė - Loreta Želnienė. Jaukius „Namus be gliuteno" įkūrusi moteris pabrėžia, kad jos varomoji jėga - ne verslas. Visų pirma tai - pagalba sau ir kitiems panašių sunkumų patiriantiems žmonėms. Kai į priekį veda tokia idėja, nebaugina ir įtemptas darbas: su aušra pradėti dieną, iki pat vėlyvo vakaro kepti, kurti, bendrauti su klientais...


Didžiuojamės, kad ir į Lietuvą jau atkeliavo „World Class" barmenų meistrystė! 2017-ųjų „World Class" Baltijos šalių nugalėtoju tapęs sostinės baro „Apoteka" barmenas Vainius Balčaitis žurnalo puslapiuose pasakoja apie savo kelionę į čempionatą Meksikoje, atskleidžia, kas yra „World Class" ir kodėl 2017-aisiais Lietuva buvo įtraukta į autoritetingiausio barmenų profesionalumo čempionato žemėlapį.


Čia paminėti tik keletas šio numerio pašnekovų. Versdami puslapį po puslapio rasite dar daugybę pasakojančių, rekomenduojančių ir apibendrinančių specialistų.


Spalvingo rudens stalo!


GERO SKONIO komanda

Prenumeruok dabar
Pavasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Žiemos Šventinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Vasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Gero skonio vasaros numeryje – Geriausių Lietuvos restoranų sąrašas!

Apie mus

Reklama

Taisyklės

Neradote leidinio?

Kontaktai

Atsiskaitymo būdai

Kaip užsisakyti?