Žurnalas „Geras skonis“

2022-ais metais planuojama išleisti 4 GERO SKONIO numerius: balandį, liepą, spalį ir gruodį. Daugiau
2022-ais metais planuojama išleisti 4 GERO SKONIO numerius: balandį, liepą, spalį ir gruodį. Daugiau
Geras skonis 12mėn. prenumerata | 4 leidiniai
16 Eur

GERAS SKONIS - Lietuvos veidas gastronomijos, gėrimų ir stalo kultūros srityse. Nuo 1999-ų metų leidžiamo žurnalo puslapiuose aprašomi geriausi pasaulio ir Lietuvos restoranai, pateikiami interviu su gastronomijai labiausiai nusipelniusiais, garsiausiais, įdomiausiais ar ekscentriškiausiais kulinarais, gurmanais ar maisto kritikais, kurių idėjos pakeitė gastronomijos mokslo raidą ir žmonių supratimą apie tai, kas yra puikus valgis. Profesionalūs straipsniai skaitytojui padeda išsirinkti geriausią produktą iš visų siūlomų variantų ir patirti vartojimo malonumą.

GERAS SKONIS – naujienų šaltinis, įkvėpėjas ir patarėjas.

Naujas, šventinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Nuostabių švenčių: gardžių atradimų, naujų patyrimų, prasmingų, nepamirštamų akimirkų ir įkvepiančių kelionių! – žurnalo puslapiuose savo skaitytojams linki GERO SKONIO komanda.

Po metų pertraukos šiemet vėl išrinktas geriausių pasaulyje restoranų 50-ukas. Tai pirmoji šio numerio tema. Skaitykite, rinkitės, kraukitės lagaminus ir išmėginkite! O tiems, kas šventes sutiks namuose su artimaisiais, pateikiame ne vieną straipsnį su patarimais, kur nusipirkti kokybiškų produktų, ir gausybę receptų, kaip juos paruošti. Pataria tiek mėgėjai, tiek profesionalai. Žurnalo puslapiuose aktorė Nijolė Narmontaitė kviečia švęsti gyvenimą ir dalijasi savo gyvenimo receptais. Su PLC „Panorama“ parengėme pasiūlymų iš šiame prekybos ir laisvalaikio centre įsikūrusių krautuvėlių. Čia rasite ir klasikinių patiekalų, be kurių neįsivaizduojate Kūčių, Kalėdų ar Naujųjų metų stalo, pateikiame ir netikėtų pasiūlymų, kurie, viliamės, paįvairins vaišes naujais skonių atradimais. Mėgstate vaišes šventėms gaminti patys, nes puoselėjate ir saugote tradicijas, ruošiate patiekalus, kurių receptai perduodami iš kartos į kartą ir be jų neįsivaizduojamas šventinis stalas jūsų namuose? Jums patariame, kur įsigyti aukščiausios kokybės produktų, padėsiančių užtikrinti geriausią rezultatą. O gal labiau norite leisti laiką su brangiais žmonėmis, dalytis smagiomis akimirkomis, o ne gaminti 12 patiekalų? Ne bėda! „Panoramoje“ galėsite išsirinkti ir jau paruoštų patiekalų savo šventiniam stalui, kuriuos teliks tik gražiai patiekti, tad vaišes pasiruošite itin greitai ir be rūpesčių. 

Versdami puslapį po puslapio rasite ir kitų mūsų pašnekovų pasiūlymų bei rekomendacijų. „Dione“ ledai, kai pasaulis eina iš proto, mus kviečia eiti ledų. „Santa Maria“ specialistai pristato naujieną – tortilijas su daržovėmis. Greta ir Vaidas Budreikos, „Suvalkijos svirplių“ įkūrėjai, patiekalus skatina gardinti svirpliais. „Švyturio“ alaus someljė Jonas Lingys dalijasi patarimais, kaip atrasti tobulą skonį valgius derinant su alumi...

Maistas, gėrimai, stalo kultūra, geriausi Lietuvos ir užsienio restoranai, įdomios asmenybės, sėkmingos gyvenimo istorijos... Tikime, kad kiekvienas ras sau įdomių temų šiame GERO SKONIO numeryje.

Skanaus skaitymo!
GERO SKONIO komanda