Pagalba

Žurnalas „Geras skonis“

2021-ais metais planuojama išleisti 4 GERO SKONIO numerius: balandį, liepą, spalį ir gruodį. Daugiau
2021-ais metais planuojama išleisti 4 GERO SKONIO numerius: balandį, liepą, spalį ir gruodį. Daugiau
Geras skonis 12mėn. prenumerata | 4 leidiniai
16 Eur

GERAS SKONIS - Lietuvos veidas gastronomijos, gėrimų ir stalo kultūros srityse. Nuo 1999-ų metų leidžiamo žurnalo puslapiuose aprašomi geriausi pasaulio ir Lietuvos restoranai, pateikiami interviu su gastronomijai labiausiai nusipelniusiais, garsiausiais, įdomiausiais ar ekscentriškiausiais kulinarais, gurmanais ar maisto kritikais, kurių idėjos pakeitė gastronomijos mokslo raidą ir žmonių supratimą apie tai, kas yra puikus valgis. Profesionalūs straipsniai skaitytojui padeda išsirinkti geriausią produktą iš visų siūlomų variantų ir patirti vartojimo malonumą.

GERAS SKONIS – naujienų šaltinis, įkvėpėjas ir patarėjas.

Naujas „Gero skonio“ numeris jau prekyboje!

Šiame žurnale per 100 puslapių patarimų, kaip gastronominiais atradimais rudens kasdienybei suteikti spalvų, malonaus jaudulio ir pradžiuginti savo artimuosius bei draugus!
Šiame numeryje rasite daugybę receptų, kuriais dalijasi mūsų kalbinti profesionalai. O jie – patys įvairiausi... 

Artūrs Arnicāns, žinomas Latvijos virtuvės šefas ir HORECA konsultantas, žurnalo puslapiuose pristato savo naują projektą – tai Baltijos šalių gastronomiją apjungianti knyga „Baltic Chefs“, kurioje publikuojami Lietuvos, Latvijos ir Estijos virtuvės meistrų autoriniai receptai. 

O prekybos tinklo „Rimi“ kokybės ekspertė Aurelija Choružaja šalia receptų pateikia ir kelis paprastus, bet svarbius patarimus, padėsiančius išsirinkti kokybiškiausius šviežius produktus.
Publikacijoje „PLC „Panorama“: viso pasaulio skoniai po vienu stogu“ drauge su prekybos centre įsikūrusiais restoranais ir krautuvėlėmis kviečiame į tikrą skonių atradimo nuotykį. Jei norite ką nors originalaus ir neįprasto pasigaminti namuose, apsilankykite krautuvėlėse, o jei trokštate egzotiškais patiekalais mėgautis be jokių rūpesčių, užsisakykite juos į namus restoranuose.
Čia paminėti tik keletas šio numerio pašnekovų. Versdami puslapį po puslapio, rasite ir daugiau pasiūlymų gurmaniškiems rudens atradimams.

Restoranų verslo atstovai – kita svarbi mūsų skaitytojų grupė, todėl kiekviename numeryje kelias publikacijas paruošiame išskirtinai jai. Šįkart tradicinę „Gero skonio“ rubriką „HORECA verslui“ pradedame nuo interviu su p. Gytautu Lasicku – UAB „Specus sistemos“ vadovu. Profesionalas dalijasi patirtimi ir naudingais patarimais, kokių klaidų nedaryti ir į ką svarbiausia atkreipti dėmesį įsirengiant restoraną.

Kita šios rubrikos pašnekovė – p. Rasa Rudokaitė. Moteris su savo komanda galėtų vadintis HORECA srities prodiuseriais – jie gausybėje tiekėjų katalogų suras ir atveš tai, ko reikia klientui. Prieš penkerius metus p. Rasos įkurta įmonė „ForHoreca“ rūpinasi apranga darbuotojams, tekstile viešbučiams ir restoranams, vidaus ir lauko baldais, indais ir kitais HORECA verslui reikalingais priedais. Įmonės vadovė pasakoja, kokios tendencijos vyrauja šiame versle.

Plataus vartojimo prekių didmeninės prekybos, distribucijos bei logistikos lyderė Lietuvoje ir Latvijoje UAB „Sanitex“ jau bene tris dešimtmečius puikiai žinoma mūsų šalies HORECA sektoriaus atstovams. Šiame žurnale įmonė pristato „PROMO Cash & Carry“ parduotuvių indų skyrius, kur stalo reikmenis išsirinks tiek nedidelės kavinės ar baro, tiek aukščiausio lygio restorano ar viešbučio atstovai.

Serviruotės temą tęsia UAB „Arkietė“ komercijos direktorė Viltė Kačerauskaitė. Ji pasakoja apie  funkcionalumu bei estetika išsiskiriančius prekės ženklo „Bonna“ porceliano indus.
Tikimės, visi mūsų skaitytojai šiame numeryje ras naudingos ir įdomios informacijos.
Įkvepiančių gastronominių atradimų kupino rudens!

„Gero skonio“ komanda