Prenumerata.lt
Registruotis naujiems vartotojams Registruotis naujiems vartotojams
pamiršai slaptažodį?
2018 Spalio 20
  Dovanų kuponai  
  AKCIJOS  
  Prenumerata užsienyje  
  DUK  
Nauji leidiniai
Dovanok prenumeratą
Leidinių tipai
Žurnalai
Laikraščiai
Elektroniniai leidiniai
Kiti leidiniai
Leidinių temos
-Visos temos-
Auto ir moto
Ekologija
Ekonomika, finansai
Fotografija
Gamta, gyvūnai
Grožis, mada
Interjeras, dizainas, statyba, architektūra
Jaunimui
Kelionės, geografija
Komiksai
Kompiuterija
Kryžiažodžiai
Maistas
Mokslas, technologijos
Moterims
Muzika
Psichologija
Rankdarbiai
Sodas, daržas
Sportas
Sveikata
Šeimai
Užsienietiški
Vaikams
Verslas, teisė, ekonomika
Visuomeniniai, politiniai
Vyrams
Žūklė, medžioklė
TOP 10
1. Iliustruotoji istorija
2. Kutis
3. RESPUBLIKA + VAKARO ŽINIOS (fiziniams asmenims)
4. Iliustruotasis mokslas
5.
6. SAVAITĖ (miestų gyventojams)
7. Savaitė. Namie ir sode
8. National Geographic Lietuva
9.
10. NG Kids
„Moters savaitgalio virtuvės“ lapkričio mėnesio numeryje:

„Moters savaitgalio virtuvės“ lapkričio mėnesio numeryje:

Dar neturite naujausio „Moters savaitgalio virtuvės" numerio? Jame - ir vėl gausu naujų receptų, kuriuos siūlome išbandyti su namiškiais, draugais ar... kaimynais. Juk maisto gaminimas - ir malonumas, ir puiki pramoga, ir būdas dar labiau suartėti su brangiais žmonėmis!


Sumuštiniai su silke ir...


Ar kada ragavote sumuštinių su silke ir raudongūžių kopūstų mišraine arba varške? O ar kada dėjote silkės gabaliukų ant garstyčiomis apteptų juodos duonos riekelių? Susidomėjote? Tada pradėkite skaityti žurnalą iškart nuo 6 psl.


Savaitgalio desertas


Praėjusiuose numeriuose siūlėme kepti pyragus. Šį kartą nusprendėme, kad sausainiai taip pat labai tinka gyvenimui pasaldinti. Be to, jie gana ilgai išsilaiko lyg švieži - tereikia sudėti į sandarų stiklinį indą ar dėžutę. Įdomu, kuriuos kepsite pirmiausia - sviestinius sausainius su aviečių džemu, kavos skonio madlenas? O gal labiausiai sudomins citrininių arba avižinių sausainių su kokosų drožlėmis receptai?


Keksai


Šokoladinis, kvepiantis moliūgais, apelsinais ir net raudonuoju vynu. Rudens vakarai - tinkamas metas išbandyti kuo daugiau šių gardžių kepinių receptų. Jeigu mėgstate kepti ir neatsispiriate saldumynams, specialią formą jiems kepti tikriausiai jau turite...


Numerio tema: pikantiški kepiniai


Kitaip tariant, nesaldūs pyragai, pyragėliai ir vyniotiniai, kuriems prireiks pačių gamintos trapios tešlos arba pirktinės - šaldytos sluoksniuotos ar „Filo". Pikantiški kepiniai skanūs ir karšti, ir atvėsę, puikiai tinka jų neštis į darbą ar įdėti vaikams į priešpiečių dėžutę. Svarbiausia, kad juos gamindami galite improvizuoti: jeigu nemėgstate recepte nurodytų produktų, galite drąsiai keisti juos kitais, pavyzdžiui, jautieną - vištiena.


Gaminimo pamokėlės


Šį kartą mokome kepti kiaulienos kepsnius su žolelių sviestu ir gaminti maskarponės ir citrininės arbatos ledus su sausainių trupiniais. Patikėkite, ledus galima valgyti ne tik vasarą, bet ir rudenį. Ypač - naminius, pagamintus iš kokybiškų sveikų produktų.


Lapkričio numeryje taip pat rasite: konkurso „Ką gaminu iš žiedinių kopūstų" nugalėtojų receptus, atsakymus į skaitytojų klausimus, puikių idėjų, kaip puošti tortus, pyragus ir salotas, vegetariškų receptų ir kt. 

Prenumeruok dabar
„Moters savaitgalio virtuvės“ kovo mėnesio numeryje skaitykite:
„Moters savaitgalio virtuvės“ vasario mėnesio numeryje skaitykite:
„Moters savaitgalio virtuvės“ gruodžio mėnesio numeryje skaitykite:

Apie mus

Reklama

Taisyklės

Neradote leidinio?

Kontaktai

Atsiskaitymo būdai

Kaip užsisakyti?