Prenumerata.lt
Registruotis naujiems vartotojams Registruotis naujiems vartotojams
pamiršai slaptažodį?
2018 Sausio 23
  Dovanų kuponai  
  AKCIJOS  
  Prenumerata užsienyje  
  DUK  
Nauji leidiniai
Dovanok prenumeratą
Leidinių tipai
Žurnalai
Laikraščiai
Elektroniniai leidiniai
Kiti leidiniai
Leidinių temos
-Visos temos-
Auto ir moto
Ekologija
Ekonomika, finansai
Fotografija
Gamta, gyvūnai
Grožis, mada
Interjeras, dizainas, statyba, architektūra
Jaunimui
Kelionės, geografija
Komiksai
Kompiuterija
Kryžiažodžiai
Maistas
Mokslas, technologijos
Moterims
Muzika
Psichologija
Rankdarbiai
Sodas, daržas
Sportas
Sveikata
Šeimai
Užsienietiški
Vaikams
Verslas, teisė, ekonomika
Visuomeniniai, politiniai
Vyrams
Žūklė, medžioklė
TOP 10
1. Vakaro žinios (fiziniams asmenims)
2. Iliustruotoji istorija
3. Penki
4. Naminukas
5. National Geographic Lietuva
6. NG Kids
7. Moters savaitgalis
8. Ar žinai, kad?
9. Savaitė. Namie ir sode
10. SAVAITĖ (miestų gyventojams)
"Geras skonis" pavasario numeryje skaitykite:

"Geras skonis" pavasario numeryje skaitykite:

Sveikindami su pavasariu pristatome daugiau kaip 100 puslapių kokybiškesnio gyvenimo link!
Pagrindinė šio numerio tema - sveika mityba. Kaip sveikiau gyventi ir maitintis? Nuo ko pradėti? Motyvuojančiais pamąstymais, asmeninėmis įžvalgomis, rekomendacijomis bei patarimais dalijasi trys moterys: sveikos gyvensenos tyrinėtoja Guoda Azguridienė, gydytoja dietologė Edita Gavelienė ir „Žuvinės" restoranų savininkė Rūta Sakalauskienė.
Pavasario numeris - tai visuomet tarsi sankryža tarp praėjusių metų „geriausiųjų" ir šiųmečių tendencijų tiesiosios.
2015-ieji mums padovanojo naują geriausią pasaulio šefę. Tai - prancūzė Hélène Darroze. Pristatome ją savo nuolatinėje rubrikoje „Kulinarijos guru". O mūsų kolegos, vyno vertintojų komanda www.vynai.com, išragavę ne vieną šimtą vyno rūšių, išdidžiai pristato savo verdiktą - „2015-ųjų proginio vyno TOP 35". Pasaulyje renkamas ne tik geriausias vynas ar šampanas, bet ir tyras alyvuogių aliejus. 2015-ųjų derlių vertino net 50 profesionalių degustuotojų. Jų sprendimas nugulė į jau šešiolika metų leidžiamą ypač tyro alyvuogių aliejaus gidą „Flos Olei", kuris profesionalų pasaulyje kitaip vadinamas „Aliejaus Biblija" . Šiemet geriausiųjų 20-ukas kaip niekad spalvingas...
Kad ir kaip patogu būtų mėgautis profesionalų išrinktais „geriausiaisiais", akys nuolat krypsta į ateitį, o gomurys geidžia atradimo džiaugsmo. Todėl su didžiuliu entuziazmu, kaip ir kasmet, pristatome autoritetingos Niujorko bendrovės „Baum + Whiteman" suformuluotas 2016-ųjų gastronomines tendencijas. Ši 1970-aisiais įkurta JAV įmonė pasaulyje vertinama kaip viena profesionaliausių maisto ekspertų komanda. Taigi, pasak jų, šiais metais madingiausi bus tie, kurie valgo daug daržovių, rūpinasi maisto kokybe, mėgsta užkandžiauti, dievina aštrius derinius ir kartais net nesivargina išeiti iš namų... Tiesiog baksteli kompiuterio klavišą ir po pusvalandžio mėgaujasi garsių virtuvės meistrų paruoštais pietų rinkiniais. O gėrimų žurnalistas Petras Neris 2016-aisias kviečia ne tik ragauti, bet ir skaityti: „Jei suderinsite savo pomėgį ragauti vyną ir skaityti - žengsite gal ir nedidelį, bet svarbų žingsnį tikrosios vyno kultūros link", rašo autorius.
Tik gebėjimas suprasti suteikia gebėjimą džiaugtis ir žavėtis. O kas gali būti geriau, kaip džiaugtis ir būti laimingam?
Atradimų pavasario, linki GERO SKONIO komanda

Prenumeruok dabar
Žiemos Šventinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Rudeninis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Vasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Pavasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Gero skonio vasaros numeryje – Geriausių Lietuvos restoranų sąrašas!

Apie mus

Reklama

Taisyklės

Neradote leidinio?

Kontaktai

Atsiskaitymo būdai

Kaip užsisakyti?