Prenumerata.lt
Registruotis naujiems vartotojams Registruotis naujiems vartotojams
pamiršai slaptažodį?
2018 Rugpjūčio 16
  Dovanų kuponai  
  AKCIJOS  
  Prenumerata užsienyje  
  DUK  
Nauji leidiniai
Dovanok prenumeratą
Leidinių tipai
Žurnalai
Laikraščiai
Elektroniniai leidiniai
Kiti leidiniai
Leidinių temos
-Visos temos-
Auto ir moto
Ekologija
Ekonomika, finansai
Fotografija
Gamta, gyvūnai
Grožis, mada
Interjeras, dizainas, statyba, architektūra
Jaunimui
Kelionės, geografija
Komiksai
Kompiuterija
Kryžiažodžiai
Maistas
Mokslas, technologijos
Moterims
Muzika
Psichologija
Rankdarbiai
Sodas, daržas
Sportas
Sveikata
Šeimai
Užsienietiški
Vaikams
Verslas, teisė, ekonomika
Visuomeniniai, politiniai
Vyrams
Žūklė, medžioklė
TOP 10
1. Iliustruotoji istorija
2. Kutis
3. RESPUBLIKA + VAKARO ŽINIOS (fiziniams asmenims)
4. Iliustruotasis mokslas
5. Penki
6. SAVAITĖ (miestų gyventojams)
7. Savaitė. Namie ir sode
8. National Geographic Lietuva
9. Moters savaitgalis
10. NG Kids
Žiemos Šventinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Žiemos Šventinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Kalėdinis laikotarpis kupinas stebuklų, netikėtumų. Vieniems tai - poilsio, šventimo metas, kitiems - pats darbymetis. Vieni užrakina duris ir išeina pasitikti Naujųjų metų nusimetę nuo pečių visus rūpesčius, užmiršę kasdienius darbus, kiti gi pluša, kad sukurtų šventę aplinkiniams ir tampa neatsiejama jos dalimi. Apie tai, kaip šventes pasitinka, kaip joms ruošiasi, puošiasi mūsų šalies restoranai bei viešbučiai, galiausiai - kokios tradicijos vyrauja šeimos rate, kai užsiveria durys ir atsiveria širdys, pagrindinėje šio numerio temoje kalbamės su trimis pripažintais virtuvės šefais. Visi jie - ne lietuviai. Visi - dirbantys ir gyvenantys Lietuvoje. Visi - išsaugoję savo šaknis, kultūrą, tradicijas ir kartu kuriantys naujas, brėžiantys naują savo likimo liniją jiems egzotiškoje... Lietuvoje. Visi jie - ypač charizmatiškos asmenybės, be galo šilti žmonės, įdomūs pašnekovai ir tikri savo srities profesionalai. Tai liudija ne tik vertinga patirtis, sukaupta dirbant skirtingose pasaulio šalyse įsikūrusiuose, „Michelin" žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose bei 5 žvaigždučių viešbučiuose, bet ir pasiekimai mūsų šalyje, patekus ir jau antrus metus išlikus tarp 30-ies geriausių Lietuvos restoranų. Jie - tai: viešbučio „Kempinski Hotel Cathedral Square" restorano „Telegrafas" vyriausiasis virtuvės šefas Javieras Lopezas, restorano „Renaissance" šeimininkas ir virtuvės šefas Mickey Bhoite'as ir restorano „Gaspar's" įkūrėjas bei virtuvės šefas Gasparas Fernandesas.


Šiame numeryje siūlome jums tris įdomius ir tikrai šventiškus pokalbius, šalia kurių rasite mūsų kalbintų virtuvės šefų dovaną jums: šventinių patiekalų receptus. Jais pasinaudoję galėsite nustebinti savo draugus ir artimuosius per šių metų šventes. Visi šie valgiai ne tik dvelkia Kūčių ramybe, Kalėdų dvasia, Naujųjų metų iškilmėmis, bet ir atskleidžia egzotiškų šalių, iš kurių kilę mūsų pašnekovai, švenčių tradicijas tiek šeimos rate, tiek prabangiuose „Michelin" žvaigždutėmis nusagstytuose restoranuose ar 5 žvaigždučių viešbučiuose.


Taigi įdomaus skaitymo ir skanių švenčių!


GERO SKONIO komanda

Prenumeruok dabar
Vasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Pavasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!
Rudeninis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Apie mus

Reklama

Taisyklės

Neradote leidinio?

Kontaktai

Atsiskaitymo būdai

Kaip užsisakyti?